Followers

Follower 2

Monday, 24 October 2011

MR angry bird (Real Story)

Assalamualaikum..
Salam 1 Malaysia n Salam 1 Blogger..
kepada rakan-rakan yang suka baca Entry aku nie thanks k..

Kisah ini dikirimkan oleh My Friends..
Dia katakan ini adalah kisah SAHABAT karib dia..
aku cuma menjalankan tugas aku ja..
so korang layan la k..


hye .
haha . mesti pelik enn tengok tajuk entry hari ni . MR angry bird ? apakah itu ? haha . bukan game ka . ehh bukan la . tak la . sini dekat2 mas nk cerita ny . pada suatu hari kan . kan . kan . haha . jangan marah . tak lah macam ny . mas nak cerita kenapa mas minat sangat angry bird ni .

suatu ketika dahulu .
mas kenal someone ny . nama dia . Mr.N . actually . entry untuk wafi . kenal ann . wafi and Mr.N is the same person . ouke . mas tahu even kitaorang dah lost contact . tapi dia akan follow blog mas . sebab semua yang ada kat blog ny dia tahu . firstly . mas nak minta maaf . ouke . mas tahu wafi gunakan that girl tue untuk bagi mas jelesh . and then minta break . sebab wafi nak sangat2 kita break . tapi perlukah begitu ? bukankah berterus terang adalah lebih baek .walaupun kekadang ia memeritkan . sekarang mas sedar berkawan dengan wafi adalah lebih baik dari berkapel dengan wafi . im still remember . macam mana kita mula2 kenal dulu . wafi suka panggil mas chomot . sebab apa . sebab mas ajar wafi buat smiley macam ni :3 .hahah . wafi tahu tak . wafi orang pertama yang berani panggil mas chomot . kekadang . mas tetiba rasa rindu pulak . orang text mas panggil hyep momot . tue kan dah jadi kebiasaan wafi untuk kita mula texting . haha .

walaupun seribu orang boleh panggil mas macam tue lepas ni . mesti tak sama macam wafi panggil enn . sebab . wafi orang pertama panggil macam tue . orang cakap apa . macam mana pun yang pertama tue terbaek . tak mudah dilupakan . lepas tu . lepas tue . mas pulak orang pertama yang berani panggil wafi dengan panggilan G . E .G .E . H . ingat tak tue mesej pertama mas buat wafi ? haha . wafi simpankan . tapi sekarang tak tahu la . then . wafi suka sangat panggil mas dengan nama " izza " . wafi tahu mas tak suka panggil macam tue . tapi wafi lagi2 la suka menyakat mas dengan panggilan macam tue . haha . wafi cakap . kita kena panggil orang dengan nama yang ada maksud yang elok . yea . betul la tue . mas pun . nak jugak . mas suka sangat sakat wafi dengan nama suci wafi tue . haha . nanti wafi geram kat mas enn . haha . ouke . then . first meet kita . wafi tengok mas . aisehh . malulah dok perati mas tak habis2 . haha . nakal enn . wafi selalu cakap kat mas . perkataan sayang tue mahal sangat . tak boleh diungkapkan selalu . tapi sekarang mas sedar . mungkin wafi tak sayang mas kodd . tapi entah . hati wafi jep yang tahu . kekadang mas tanya hati mas balik . kenapa mas perlu senyum saat wafi tanya . " awak . awak sudi tak jadi gf saya ? " 14 mei 2011 jam 10.15pm .sebab mas selalu cakap kat wafi . senyum tanda yea kan . haha . sebab . saat wafi tanya macam tue . mas buat smiley . then mas cakap . senyum tanda yea . kalau la mas tak buat smiley malam tue . mesti kita tak jadi macam ni enn . lepas tue . lepas tue . mas respect sangat kat wafi . bila wafi cakap . wafi nak sentuh mas lepas kahwin . kan wafi cakap . bukankah bersentuhan lepas kahwin itu lebih manis . yea . wafi langsung tak pernah sentuh mas enn .

even kita tengok wayang sekali . thanxx . sebab respect hak mas sebagai wanita . thanxx . sebab wafi tak anggap mas macam perempuan sekadar pemuas nafsu . and the biggest thanxx sebab . sebab . wafi dah jaga mas dengan baik . tapi ada orang cakap . tak pegang tak sayang . tue lantak diaorang la enn . yang pasti kita tahu apa kita buat . salah satu sebab . mas appreciate wafi . sebab ni la . sebab wafi tak pernah sentuh mas . wafi jaga mas dengan baek . wafi tak macam lelaki lain enn .

lepas dah pegang2 tinggal macam tue jep . buad parut macam tue . even wafi lepaskan mas . tapi wafi tak da la buat something kat mas yang buruk kan .  lepastu . lepastu . wafi mula ajar mas . dengan minat angry bird . wafi belikan mas angry bird enn . chomeyh taw angry bird 2 . terima kasih . nak tahu tak . lepas dari tue . mas minat sangat2 dekat angry bird tue . entah . sebab wafi kodd . wafi .

 wafi tahu tak . mas nak minta halal ek . semua yang wafi dah belanja mas wayang tue . makan tue . mas tahu . mas membazir . sebab makan tak habis . tapi . tapi . mas suka sangat tengok wafi gelak . wafi ingat tak . hari tue tak semena mena wafi gelak . time tue . mas punya geram . rasa macam nak tampaq laju2 jep dekat wafi bagi benti gelak . haha . apa la wafi ni . mas rasa gelaran mr . angry bird ni untuk wafi kodd . and . . . .

 ni mungkin entry mas  terakhir untuk wafi . dah selesai semuanya . sebab semalam mas dengar cerita baik tentang wafi mengenai mas . thanxx wafi . sekurang kurang mas dah sedar . wafi pernah hargai mas suatu ketika dulu . 



copy from:

Sayangi Lah Orang Yang Kita Sayang..
Jangan Pernah Lukakan Si Dia

0 comments:

Post a Comment