Followers

Follower 2

Monday, 14 November 2011

CINTA Takkan pernah HADIR TANPA KASIH & SAYANG..



Assalamualaikum..
Salam 1 Malaysia n Salam 1 Blogger..
kepada rakan-rakan yang suka baca Entry aku nie thanks k..
Hari ini iz ada 2 cerita nak dikongsikan..
Hope korang layan k......



CIKGU memeriksa kehadiran anak muridnya

RINDU ?.. hadir...
BENCI ?.. saya ...
KASIH ?.. tak hadir
SAYANG ?.. sakit cikgu
CINTA ??.. CINTA ke mana? tanya CIKGU...
RINDU & BENCI menjawab : CINTA pUlang cikgu...
kenapa ??.. tanya CIKGU..
serentaK RINDU & BENCI menjawab : KERANA CINTA XKN PERNAH HADIR TANPA KASIH & SAYANG..


------------------------------------------------------------------------------------

boy : awak , awak .. saya nak belanja awak gula-gula HACKS .
girl : gula gula hacks jer ???? -_-"
boy : awak .. mungkin awak tak faham .
girl : apa je yg nak faham . gula gula je kan ?
boy : awak.. sure tak tau ertinya?
...girl : emm ..?
boy : awak , saya belanja HACKS bermaksud
H- Hanya
A- Aku
C- Cinta
K- Kau
S -Seorang .
saya ikhlas . tapi .. mungkin awak hanya pandang pada nilai gula tu saje kan wak sebab tu awak pelik .
girl : (T_T) (terharu)



Sayangi Lah Orang Yang Kita Sayang..
Jangan Pernah Lukakan Si Dia

0 comments:

Post a Comment