Followers

Follower 2

Monday, 28 November 2011

Cinta Yang Tak Pernah Pudar (REAL STORY)

Assalamualaikum..
Salam 1 Malaysia n Salam 1 Blogger..
Kepada rakan-rakan yang selalu baca Entry dari Iz thanks k =)
Malam nie macam biasa lah,
Iz nak kongsikan cerita hasil dr Iz blogwalking :)
Iz harap korang layan la k cita nie :)
Sebelum tu Iz memang Tabik a kat awek nie..
coz bagi Iz dia seorang yang kuat ang boley terima hakikat
coz cerita ini adalah kisah kwn kepada kwn Iz..
kalau korang nak tau story dia macam na korang bacalah..
sebelum tu Iz gitau siap-siap la..


AMARAN!!
Sediakan TISU



Sayangg , aku rindu kite masa dlu.
Sweet gituu awk tlg pegang kn handbag
haa, handbag tuu juga pun awak yg beli. kn sayangg?
Ya Allah, tk berhenti mengalir air mata aku tgok semua gmbr gmbr kite sayangg <3 :'(
Hanyaa DIA jee yg tahu perasaan aku kehilangan kau sayanggg .
aku kehilangan kau bukan mcm buda buda lain yg kehilangan waktu BREAK, tp aku perit sayangg.
aku kehilangan kau buad selama lamanyaa :'(

yee sayangg, aku tahu ramai lg yg pernah rasa mcm aku nie.
tp dorang tk tahu mcm mane kite brmula untuk semua nie. kn sayangg?
andai lhaa kau masih ad lg, mesti kau yg akan lap air mata aku.
Hmm

err kayy, korang ckp senang kn?
sabar lhaa zie, sabar sabar sabar!
Yee! Aku memang sentiasa brsabar untuk hadapi semua nie.
aku perlukan masa untuk betul betul cool.
korang mungkin pernah rasa kn?
tp mcm mana permulaan korang?
tk sama dgn aku.


Trcipta untukku, dgr kn lagu blog aku skrg ni?
mengalir air mata aku ni sayangg.
lagu ni yg kau bg kt aku kn. 
lagu ni yg banyak kali kau nyanyikn untuk aku.

sayangg, kita kenal sejak aku masih buda buda.
masa tuu aku baru lapan tahun. baru darjah dua. kn sayang?
hari hari aku tgok kau main bola waktu petang dgn kwn kwn kau.
that time kau darjah enam kn sayangg?

mula mula kenal kau masa kecik tu, aku tk ada perasaan lg kt kau.
lgpun kita buda buda lg kn sayangg?

bila masing masing dh meningkat dewasa,
mestilah dh ada perasaan. kn sayangg?
masa kecik kecik dulu kita kawan kawan jee kn.
atototo sweet gituu kn dulu main teng teng, sembunyi sembunyi .
aku masih ingat semua tuu sayangg :'(

umur aku meningkat, masa tuu aku form two.
masih belum matang kott?
tp masa tuu aku dh mula ada perasaan kt kau.
tp aku pendam. sebab jiran aku pun suka kt kau jugaa.
haiyy 
masa aku tengah syok kt kau kn sayangg, aku mesti selalu dtg tgok kau main bola.
tp yg aku suka kn, kau main bola pakai seluar jeans bagai.
wohoaa handsome syg.
haa memang lhaa brseluar jeans bagai kn, kau dtg main bola pukul 4.30 pm then pukul 5.30 pm kau dh kene terus pergi kerja kn sayangg. sebab tu lhaa kemain berhias lg kau main bola.
smart gituwww ^^

semuaa tu kenangan kn sayangg? 
tp semua tu jugaa masih dlm ingatan aku.

kita mula ada hubungan masa aku form three.
that time akhir tahun kn sayangg?
aku ingat lg tarikh tuu, 
18 December 2010 <3
3.52 pm
sweet gituu kn kau usyaaa aku. kn syg?
rindu kau :'(

haa sekarangg, cuba korang hitung berapa lama aku mula dgn dia?
daripada aku buda buda sampai lhaa sekarang umur aku 16 tahun.
9TAHUN!
korangg fikir selama 9TAHUN tuu aku boleh gantikn dgn melupakan dia untuk satu hari? satu bulan?
fikir pakai akal sayangg, kalau korang baru kenal sebulan then couple seminggu pastuu break, korang melalak bagai orang gila kn. tp aku ni?
fikir lhaa sayangg.

Yee! aku tahu korang ckp, patah tumbuh, hilang brganti.
pd korang mungkin senang.
tp korang tk rasa.
cuba korang ad kt tempat aku untuk satu hari.
fikir lhaa.
bukan senang.
family aku dgn family dh kenal antara satu sama lain sejak kiteowg kecik lg tw.
then masa kiteowg couple pun family kitewog dh tahu.
mana mana kiteowg pergi semua mak aku tahu kn sayangg.
aku tk paham kenapa masih ada yg iri hati dgn kita sayangg.
walaupun skrg kau dh tk ada lg, tp dorang still buad cerita nd buda mulut longkang tuu.
aku sediyh sayangg.
dorang tk phm kite syg.
hm hari hari aku brharap yg aku dpt jumpe kau lg.

mungkin senang bg dorangg, 
senang dorang ckp 'sabar zie, sabar.'
tp sayangg, aku yg tanggung semua ni.
aku sangat merasa kehilangan kau. 
aku rasakan mcm mane family kau kehilangan kau, mcm tu lhaa yg aku rasa syg.
kita rapat gila kn sayangg.
hari hari kita mesti jumpe kn sayangg.
walaupun kau busy, tp kite tetap jumpe.
balik dr jumpe tuu plak, kite sambung kt txt nd call even waktu kau kerja .
then kau balik kerja pulaa, kita oncall pepagi buta .
Ya Allah, aku rindu kn kau sayangg :'(
hm bak kata nisa, kau sentiasa dgn aku.
24/7 !
bayangkn?
rumah kita pulaa dekatt sgt kn syg.
jd lg lhaa kita rapat kn syg.

aku rindu gelak tawa kau syg. :'(
aku rindu nk peluk cium buli geletek kau sayang. :'(
aku rindu nk dgr kau membebel masa kau ajar aku bawa keretaa. :'(
aku rindu semua kenangan kita syg :'(

sayangg, sape lg yg nk amik aku balik sekolah lepas ni? :'(
sape lg yg nk marah marah aku?
sape lg yg boleh aku percaya lepas ni?
sape lg yg akn teman aku ponteng sekolah?
sayangg, kau tk kn pernah trganti dlm hati aku.

aku tk pernah brhenti doakan ketenangan kau di-sana.
aku sentiasa brdoa yg kita akan jumpa di-sana kelak.
sayang, ampunkn dosa aku selama ni.
halalkn segala ap yg kau bg kt aku .

sayangg, aku tahu kau sentiasa jaga nd tgok aku dr atas sana kn?
aku tahu sayangg.
aku tahu yg kau nampak air mata aku mengalir sekarang kn?
aku rindukn kau sayangg.
sayu hati aku trkenangkn semula cerita kita dr zaman buda buda sampai sekarang,



Yee sayangg! aku tercipta untukk kau!

Al-Fatihahh :'(



sedihkan cerita dia,,?
Iz  harap Zizie bersabar lah k..
semua ini dugaan yang datang untuk menguji kekuatan kita..

Copy From:

Sayangi Lah Orang Yang Kita Sayang..
Jangan Pernah Lukakan Si Dia

0 comments:

Post a Comment