Followers

Follower 2

Wednesday, 6 June 2012

Segmen: Trademark Blog Saya

Assalamualaikum,
Salam Blogger and Salam 1 Malaysia

oke ,hari ni iz nak lari tajok sikit coz iz nak join segmen dari fariz reza ,
try usha - usha .
.urmm..menarik jugak sebab lain dari yang lain..
why not kite join? bukan rugi ape pon..
lagipon pengajur segmen dah ajak..hehe..
jom lah join! klik banner kat bawah ea..

(sila klik banner lau nak join jugak)

Syarat Sah Wajib Pertandingan!

- Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
- Tajuk haruslah seperti berikut "Segmen: Trademark Blog Saya"
- Sertakan trademark anda di dalam entry contoh "Biasa itu diriku ,Luar biasa itu pilihanku" 
- Hantar link entri anda ke ruangan komen, Link entri BUKAN link BLOG, hantar di ruangan    
  komen entri ini sahaja.
- Lepas dah siap semua sila senyum selama 5-10 saat (^___^) Tak senyum tak boleh join!!  
  Sila jujur.
- Segmen ini tamat pabila jumlah penyertaan sebanyak 50-70 orang.

ni syarat - syarat die ..simple kan?
oke..trademark blog aku .." Tak Semua Cinta Itu Di Akhiri Dengan Kebahagiaan " ..try tengok header aku ..ada tulis kan?



Sayangi Lah Orang Yang Kita Sayang..
Jangan Pernah Lukakan Si Dia

1 comment:

  1. Assalamualaikum terima kasih join semoga dengan peluang ini digunakan lagi untuk menambahkan lagi ikatan kita sesama blogger , InsyAllah (^_^)

    -semoga sukses selalu di dalam blogging dan ikatan diantara 2 blog dapat diwujudkan ; ) -
    FarizReza.Com


    dah follow hope dapat jadi rakan baik ya lepas ni (^_^)

    ReplyDelete