Followers

Follower 2

Wednesday, 19 October 2011

Jangan Pendamkan Perasaan

Before that korang Stop lagu kat Blog nie dulu..
korang kena layan klip video nie smbil baca cerita nie :)



seorng gadis ada penyakit
kanser & cuma ada 30 hari utk
hidup..
dyer sukakan seorng lelaki yg
kerja di kdai CD..
... tapy dyer x pernah bgtaw lelaki
2 tentang cintanya..
setiap hari dyer pergi beli CD
semata2 nk luangkan mase dengan
lelaki 2..
selepas sebulan gadis itu meninggal..
... biler lelaki 2 pergi mencari gadis
tersebut...
ibu gadis tersebut memberitahu
bahawa anaknya dah meninggal
kerana kanser..
lalu lelaki itu kebilik anaknya ..
kat c2 lelaki nampak kesemua CD
yang dibeli oleh gadis 2 x bukak
pon & lelaki itu mula
menangis ..
tau kenape ??
 sebab......
 lelaki itu
letakkan surat cintanya untok gadis
tersebut dalam CD yang gadis itu
beli..
Kedua2nya saling mencintai tpy x
pernah meluahkan.. 
thatz the
end..
so cpt2 lah luahkan nyer kalau
anda mmpunyai prasaan trhdp
sseorng ~~~!!!
waaaaaaaaaa!!!

Ok that's all..
actually cerita nie penah berlaku..
bukan dekat aku la..
tp my best abang angkat a..
lebey kurang a cerita nie..
bukan CD tp kedai Topup..
tapi nk wat cam na die xsmpat nak sama dengan orang yg dia cinta..
coz ALLAH lebey sayangkn dia..
AL-FATIHAH..


Sayangi Lah Orang Yang Kita Sayang..
Jangan Pernah Lukakan Si Dia

3 comments:

  1. kenapa xdpt tgk video tu? nak tengook...boleh tak link kan vidoe tu kat email sy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh lagu nie...
      Shahir-pendam

      kalau tak silap a lagu tu tajok dia...

      Delete
  2. apa tajuk MV tu bole taw x? sy nak tonton tp xdpt..awk email mv tu..bole?

    ReplyDelete